Putem prometne učilice poboljšajte znanje prometnih propisa i pravila

Slika /PU_VS/Akcije/Prometna ucilica - 2012/prometna učilica web.jpg

Uključite se i sudjelujte u natjecanju o poznavanju prometnih propisa koje je počelo 16. studenog i traje do 31. prosinca. Za najbolje su predviđene poticajne nagrade

    Foto: MUP RH

    Temeljem iskazanog interesa za sudjelovanjem, kao i ostvarenih rezultata na dosadašnjim natjecanjima, Ministarstvo unutarnjih poslova i ove godine, provodeći aktivnosti Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske, organizira natjecanje u poznavanju prometnih propisa za učenike osnovnih i srednjih škola u Republici Hrvatskoj.

    Natjecanje se provodi u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja te uz podršku Hrvatske akademske i istraživačke mreže - CARnet.

    Cilj natjecanja je, kroz povećanje razine poznavanja prometnih propisa i pravila, odnosno povećanje prometne kulture, smanjiti stradavanje mladih u prometnim nesrećama.



     Kako bi s navedenim upoznali učenike u osnovnim i srednjim školama tiskani su plakati koji će biti distribuirani po školama, a sve zainteresirane pozivamo da se uključe u provođenje ovog projekta te da provjere svoje znanje iz sigurnosti u prometu.

    Natjecanje traje od 16. studenog do 31. prosinca 2020. godine, a za najbolje su predviđene poticajne nagrade.

    Više informacija o aplikaciji može se dobiti na web adresi http://ucilica.skole.hr/.

Stranica