Kaznena djela

Slika PU_VS/policija05.jpg

U razdoblju od 7. do 10. svibnja 2010. godine u Otoku, Trg kralja Tomislava, nepoznati počinitelj provalio je u dječji vrtić, kojom prilikom je otuđio jedan monitor i jedno prijenosno računalo.

Foto: Ilustracija 

Od evidentiranih kaznenih djela u protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske, izdvajamo:

- u razdoblju od 7. do 10. svibnja 2010. godine u Otoku, Trg kralja Tomislava, nepoznati počinitelj provalio je u dječji vrtić, kojom prilikom je otuđio jedan monitor i jedno prijenosno računalo.

- u razdoblju od 8. do 10. svibnja 2010. godine u Negoslavcima, Vukovarska ulica, nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu poduzeća "Boso", kojom prilikom je otuđio veću količinu raznih vrsta cigareta i drugih artikala, te manju količinu novca.

- u razdoblju od 8. do 10. svibnja 2010. godine u Vukovaru, Stjepana Radića, nepoznati počinitelj provalio je u priručno skladište poduzeća "Osijek Koteks" iz Osijeka, kojom prilikom je otuđio jednu motornu pilu i jedan aparat za varenje.

- jučer, oko 16 sati, na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Bajakovo, pri ulazu u RH, djelatnici carine u suradnji s policijskim službenicima PU vukovarsko-srijemske, kontrolirali su teretni automobil marke "Mercedes", danskih registarskih oznaka, kojim je upravljao danski državljanin B.H. (1962). Pregledom vozila, u kabini, pronađeno je skriveno ukupno 290 kutija raznih vrsta cigareta. Predmetni je uhićen, te je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje, kojim je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo "Izbjegavanje carinskog nadzora", zbog kojeg protiv njega slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica