Nasilje u obitelji, prometne nesreće

Slika PU_VS/policija01.jpg

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske evidentirane su četiri prometne nesreće, od kojih jedna sa ozlijeđenom osobom u Vinkovcima (jedna osoba teško ozlijeđena), te tri prometne nesreće sa materijalnom štetom u Mikluševcima, Vukovaru i Županji.U istom razdoblju, na području PU vukovarsko-srijemske, evidentiran je jedan slučaj nasilničkog ponašanja u obitelji u Drenovcima. Protiv jedne osobe podnesen je optužni prijedlog za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom prekršajnom sudu, sukladno Zakonu o zaštiti od nasilja u obitelji.

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske evidentirane su četiri prometne nesreće, od kojih jedna sa ozlijeđenom osobom u Vinkovcima (jedna osoba teško ozlijeđena), te tri prometne nesreće sa materijalnom štetom u Mikluševcima, Vukovaru i Županji. Od prometnih nesreća izdvajamo:

-         jučer, oko 16.05 sati u Vinkovcima, Augusta Šenoe 19. dogodila se prometna nesreća sa ozlijeđenom osobom. D.P. (1934) iz Vinkovaca, kretao se kao pješak kolnikom ulice Augusta Šenoe, te je u jednom trenutku neoprezno započeo prelaženje kolnika na drugu stranu, a da se nije uvjerio da to može učiniti na siguran način. Tom prilikom je udaren prednjim dijelom osobnog automobila "Hyundai" vinkovačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao M.Š. (1991) iz Vinkovaca. Uslijed udara vozila i pada na kolnik, pješak je zadobio teške tjelesne ozljede. Protiv pješaka slijedi optužni prijedlog za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom prekršajnom sudu, sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, dok će se nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti posebno izvješće.

 
U istom razdoblju, na području PU vukovarsko-srijemske, evidentiran je jedan slučaj nasilničkog ponašanja u obitelji u Drenovcima. Protiv jedne osobe podnesen je optužni prijedlog za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom prekršajnom sudu, sukladno Zakonu o zaštiti od nasilja u obitelji.  


Stranica