Vukovar: U automobilu prevožene cigarete bez nadzornih markica RH

Slika PU_VS/Krijumcarenja/cigarete - oduzete2.jpg

Jučer, 20. listopada, u 7.30 sati u Sotinu u ulici Bana Josipa Jelačića, u osobnom automobilu marke „Peugeot 407“, srbijanskih registarskih pločica, pronađeno ukupno nešto više od 4 000 kutija cigareta „Valter wolf“ i „Marlboro".

 Foto: PU vukovarsko-srijemska

Jučer, 20. listopada, u 7.30 sati u Sotinu u ulici Bana Josipa Jelačića,   od strane policijskih službenika, u prometu, zaustavljen je i kontroliran osobni automobil marke „Peugeot 407“, srbijanskih registarskih pločica, kojim je upravljao vlasnik, 45-godišnji Vukovarac. Tijekom kontrole, 45-godišnjak, odbio je na mjestu zaustavljanja, policijskim službenicima otvoriti automobil kako bi izvršili kontrolu,zbog čega je automobil prevezen u prostorije policije, gdje je temeljem naloga suca istrage obavljena pretraga automobila, prilikom čega je u automobilu pronađeno ukupno nešto više od 4 000 kutija cigareta „Valter wolf“ i „Marlboro“, koje su na sebi imale nadzornu markicu financija Republike Srbije.

45-godišnjak, uz kaznenu prijavu radi počinjenog kaznenog djela Nedozvoljena trgovina, doveden je Općinskom državnom odvjetniku u Vukovaru.



Stranica