U Vinkovcima osnovana Udruga hrvatski policajac, dragovoljci i veterani Domovinskog rata

Slika /PU_VS/Picture_005-a.jpg

U Vinkovcima je u još u svibnju održana Osnivačka skupština Udruge hrvatski policajac, dragovoljci i veterani Domovinskog rata. Članovi Udruge pozivaju sve zainteresirane djelatnike da im se jave.

U Vinkovcima je 21. svibnja ove godine održana Osnivačka skupština Udruge Hrvatski policajac, dragovoljci i veterani Domovinskog rata, podružnica vukovarsko-srijemska. Gost na skupštini bio je predsjednik Udruge, gospodin Marijan Pilon iz Požege.
 
Nakon izbora radnih tijela, za predsjednika Podružnice izabran je Zoran Jelić iz PP Vinkovci, dok su članovi Predsjedništva: Stanko Miličević (PP Vinkovci), Franjo Lovrić (PGK Bajakovo), Stipo Kolak (PP Tovarnik) i Drago Kosijer (PP Vinkovci).
 
Za članove nadzornog odbora izabrani su: Željko Delić, Stipo Zelenika i Tomislav Dežić, svi troje su iz Policijske postaje Vinkovci.
 
Članovi Udruge obavještavaju sve zainteresirane djelatnike koji žele pristupiti u ovu Udrugu, da se mogu javiti gospodinu Zoranu Jeliću, predsjedniku Udruge na telefon 098/986 47 76 ili u PP Vinkovci 032/343 815.


Stranica