U Vinkovcima došlo do sudara dva automobila

Slika /PU_VS/Prometne/IMG-20201215-WA0000.jpg
Fotografija: Pu vukovarsko-srijemska



U Vinkovcima, u ulici Josipa Kozarca, 47-godišnjak iz Vukovara upravljao je osobnim automobilom vukovarskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola (ispitivanjem utvrđeno 0,92 g/kg alkohola u organizmu) prešao je vozilom na lijevu kolničku traku zbog čega je vozilom uzročio izravan udar u drugi automobil vinkovačkih registarskih oznaka, kojim je upravljala 32-godišnjakinja i koja je prevozila jedno dijete.

Vozačima je u OŽB Vinkovci ukazana liječnička pomoć te su im konstatirane tjelesne ozljede. 47-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede, dok je 32-godišnjakinja zadobila lakše tjelesne ozljede.

Protiv 47-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog izazivanja prometne nesreće.


Također, u protekla 24 sata zabilježili smo i prometnu nesreću s materijalnom štetom u Mirkovcima. 

S obzirom da je nastavljen trend zatjecanja vozača koji upravljaju vozilom pod utjecajem alkohola u organizmu, policija će i nadalje provoditi pojačani nadzor sudionika u prometu na cestama, prvenstveno zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, nedopuštene brzine kretanja, nekorištenja sigurnosnog pojasa, nepropisnog prevoženja djece u dječjim sjedalicama i nepropisne uporabe mobitela.

Stranica