U tučnjavi 23-godišnjak teško ozlijeđen

Slika /PU_VS/O nama-fotke/uhicenik04.jpg

Dvojici osumnjičenih određen je istražni zatvor u trajanju od mjesec dana, dok su ostaloj šestorici određene mjere opreza

Foto: Ilustracija

Postupajući po bolničkoj prijavi o teškim tjelesnim ozljedama 23-godišnjaka iz Vinkovaca, policijski službenici proveli su kriminalističko istraživanje nad osam mladića dobi od 18 do 24 godine s vinkovačkog područja i okolice zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Teška tjelesna ozljeda i Sudjelovanje u tučnjavi.

Naime, 19. svibnja oko 3,30 sati u Grobljanskoj ulici u Vinkovcima došlo je do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba između 23-godišnjaka i 19-godišnjaka, nakon čega se još sedam osoba uključilo u tučnjavu.

Nakon kriminalističkog istraživanja, svih osam osumnjičenika predani su uz kaznene prijave pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske, 19-godišnjak zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Teška tjelesna ozljeda, a ostali zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Sudjelovanje u tučnjavi.

Rješenjem Općinskog državnog odvjetništva u Vukovaru, šestorici osumnjičenika određene su mjere opreza zabrana približavanja i zabrana uspostavljanja ili održavanja veze sa žrtvom i svjedocima, dok je dvojici osumnjičenika, 19- i 22-godišnjaku, Županijski sud u Vukovaru odredio istražni zatvor u trajanju od 30 dana nakon čega su predani u Zatvor Osijek.
 

Stranica