U protekla 24 sata evidentirano devet prometnih nesreća

Slika PU_VS/Prometne/PN s MŠ-3.jpg

 U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske evidentirano je devet prometnih nesreća i to dvije na državnoj cesti D-55 kod Gradišta i između Vinkovaca i Nuštra, dvije u Borovu, te po jedna prometa nesreća u Vođincima, Ivankovu, Vinkovcima, Privlaci i Nuštru.

 Foto: PU vukovarsko-srijesmska

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske evidentirano je devet prometnih nesreća i to dvije na državnoj cesti D-55 kod Gradišta i između Vinkovaca i Nuštra, dvije u Borovu, te po jedna prometa nesreća u Vođincima, Ivankovu, Vinkovcima, Privlaci i Nuštru. U prometnim nesrećama u Vinkovcima, Privlaci i Andrijaševcima i državnoj cesti D-55 između Nuštra i Vinkovaca nastupila je materijalna šteta, u prometnim nesrećama u Vođincima, Ivankovu i državnoj cesti D-55 kod Gradišta četiri osobe zadobile su lake tjelesne ozlijede, dok u dvije prometne nesreće u Borovu, dvije osobe su zadobile teške tjelesne ozlijede, o čemu detaljnije priopćujemo: 

  • Jučer. 19. listopada, u 18.15 sati, u Borovu, Školska bb, dogodila se prometna nesreća, na način što je 73-godišnjak iz Borova upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen Passat“, vukovarskih registarskih oznaka ulicom Školskom. Uslijed neprilagođene brzine, prednjom stranom automobila udario je u pješaka 77-godišnju Borovčanku, koja je prelazila kolnik Školske ulice, prilikom čega je od udara zadobila teške tjelesne ozlijede opasne po život, zbog kojih je prevezena u KBC Osijek. 73-godišnjak, kazneno je prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru, radi počinjenja kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće. 
  • Jučer. 19. listopada, u 15.20 sati, u Borovu, na raskrižju Partizanske i Ratarske ulice, dogodila se prometna nesreća na način što je 30-godišnjak iz Vukovara upravljao osobnim automobilom marke „Opel Astra“, vukovarskih registarskih oznaka Partizanskom ulicom u smjeru Ratarske ulice. Dolaskom do pred raskrižje nije zaustavio svoje vozilo, iako je to buio dužan učiniti, zbog čega je došlo do udara u osobni automobil marke „Fiat Uno“, vukovarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 64-godišnji Vukovarac. Putnica u osobnom automobilu marke „Fiat Uno“, 54-godišnja Vukovarka uslijed udara zadobila je teške tjelesne ozlijede. 30-godišnjak, kazneno je prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru, radi počinjenja kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće.


Stranica