U prometnoj nesreći teško ozlijeđena vozačica bicikla

Slika /PU_VS/O nama-fotke/policija05.jpg

Apeliramo na vozače da vožnju i brzinu prilagode trenutnim uvjetima na cestama, uz obvezu poštivanja zakonskih propisa i vodeći računa o sigurnosti svih sudionika u prometu

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata, 13./14. siječnja, na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske evidentirano je sedam prometnih nesreća. U pet prometnih nesreća nastupila je samo materijalna šteta (Vinkovci-2, Vukovar-2, Nuštar), u jednoj prometnoj nesreći jedna je osoba lakše ozlijeđena (Vinkovci), dok je u jednoj prometnoj nesreći jedna osoba teže ozlijeđena, o čemu više slijedi:
 
Jučer, 13. siječnja oko 15,25 sati na parkingu trgovačkog centra u Ulici braće Radić u Gradištu, 36-godišnjak je prilikom skretanja udesno osobnim automobilom županjskih registracijskih oznaka udario bicikl kojim je upravljala 38-godišnjakinja.

Vozilom hitne medicinske pomoći 38-godišnjakinja je prevezena u OŽB Vinkovci gdje je utvrđeno kako je prilikom pada na tlo teže ozlijeđena.

Zbog kršenja prometnih propisa kojim je prouzročio tešku tjelesnu ozljedu druge osobe, protiv 36-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava za kazneno djelo „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima.
 

Stranica