U prometnoj nesreći ozlijeđeno više osoba

Slika /PU_VS/O nama-fotke/policija 4.jpg

Vozač koji je nepropisnim pretjecanjem izazvao prometnu nesreću zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život

Fotografija: Ilustracija

Danas, 29. prosinca oko 9.35 sati, na državnoj cesti D-2, između Vukovara i Trpinje dogodila se prometna nesreća u kojoj je više osoba ozlijeđeno.

Navedena dionica državne ceste je od 9.55 sati zatvorena za promet.

U tijeku je očevid, nakon čega ćemo detaljnije izvijestiti o okolnostima prometne nesreće.


Dopuna informacije 29.12.2023.

Očevidom je utvrđeno kako je 66-godišnjak iz Osijeka osobnim automobilom osječkih registracijskih oznaka, u zavoju preko neisprekidane uzdužne linije, započeo pretjecanje osobnog automobila vukovarskih registracijskih oznaka, kojim je u istom smjeru upravljao 54-godišnjak iz Trpinje, te pritom udario u teretni automobil s pridodanim priključnim vozilom osječkih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 59-godišnjak iz Bršadina. Uslijed udara, automobil osječkih registracijskih oznaka se odbio udesno i udario u automobil vukovarskih registracijskih oznaka kojeg je pretjecao, nakon čega su oba automobila sletjela na zelenu površinu.

U prometnoj nesreći 66-godišnji vozač zadobio je teške tjelesne ozljede opasne po život. Putnica u njegovom automobilu, 66-godišnjakinja iz Osijeka je teže ozlijeđena, dok su 54-godišnji vozač i 72-godišnja putnica iz Trpinje lakše ozlijeđeni.

Od svih vozača su izuzeti uzorci krvi i urina radi utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu.

Protiv 66-godišnjeg vozača će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava za kazneno djelo Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Nakon završetka očevida, dionica državne ceste D-2 između Trpinje i Vukovara je u 14,45 sati otvorena za promet.
 

Stranica