U pretragama pronađeni marihuana i speed

  • Slika /PU_VS/Droga/droga.jpg
  • Slika
  • Slika

Protiv dvojice muškaraca slijede kaznene prijave zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“

Foto: PU vukovarsko-srijemska

            Jučer, 30. rujna, temeljem naloga Županijskog suda u Vukovaru, izvršene su dvije pretrage doma i drugih prostorija.

            U prvoj pretrazi doma i drugih prostorija u Nuštru, koje koristi 28-godišnjak, pronađeno je i oduzeto 119 grama suhog lišća marihuane, kao i sjemenke i tri stabljike biljke marihuane te improvizirani laboratorij za proizvodnju marihuane.
            Tijekom pretrage, u dom 28-godišnjaka pristupio je drugi 28-godišnjak koji je sa sobom imao jedan pvc paketić s 0,8 grama marihuane.
            28-godišnjak iz Nuštra će danas, 1. listopada, biti predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, dok je nadležnom državnom odvjetništvu protiv njega podnijeta kaznena prijava za kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“. Protiv drugog 28-godišnjaka slijedi optužni prijedlog za počinjeni prekršaj iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

            U drugoj pretrazi doma 42-godišnjaka u Vinkovcima, policijski službenici pronašli su i oduzeli ukupno 8,49 grama droge speed i preciznu digitalnu vagu.
            Protiv 42-godišnjaka slijedi kaznena prijava za kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima.
 
 

Stranica