Provale u obiteljske kuće

Slika /PU_VS/Kradje/provalnik u kuću.jpg

Policija traga za počiniteljima provala protiv kojih će nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu za kazneno djelo „Teška krađa“

Foto: Ilustracija

Tijekom jučerašnjeg dana, 25. listopada, ustrojstvenim jedinicama Policijske uprave vukovarsko-srijemske prijavljene su dvije provale u obiteljske kuće, od kojih je jedna u pokušaju.

Nepoznati počinitelj je u razdoblju od 18. kolovoza do 25. listopada iskoristio odsutnost 57-godišnjakinje te iz njene obiteljske kuće u Andrijaševcima otuđio više komada nakita, čime je prema vlastitoj procjeni oštećena za nekoliko desetaka tisuća kuna.

U drugom slučaju, koji se zbio u razdoblju od 18. do 25. listopada, nakon neuspjelog pokušaja provale u stambeni prostor obiteljske kuće u Vukovaru, nepoznati počinitelj provalio je u podrumske prostorije iz kojih nije ništa otuđio, dok je provaljivanjem 36-godišnjoj vlasnici počinjena manja materijalna šteta.

Policija traga za počiniteljima protiv kojih će nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu za kazneno djelo „Teška krađa“.
 

Stranica