Provale i krađe u obiteljske kuće

Slika /PU_VS/Kradje/provalnik2.jpg

Policija provodi kriminalistička istraživanja radi utvrđivanja počinitelja protiv kojeg će podnijeti odgovarajuću kaznenu prijavu

Foto: Ilustracija

Tijekom večeri 5. siječnja provaljeno je u obiteljsku kuću 65-godišnjaka u Tovarniku iz koje je nepoznati počinitelj otuđio novac, a potom se njegovim osobnim automobilom make VW Polo vukovarskih registracijskih oznaka udaljio u nepoznatom smjeru, čime je vlasniku počinjena znatna materijalna šteta.

Policija provodi mjere traganja za vozilom i počiniteljem protiv kojeg će nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu za kazneno djelo Teška krađa.

Jučer, 6. siječnja, 43-godišnjakinja je prijavila policiji krađu novca iz obiteljske kuće u Boboti, koja se dogodila u razdoblju od 22. do 28. prosinca 2021. godine, za vrijeme njenog rada u inozemstvu. Krađom joj je počinjena materijalna šteta u iznosu od više tisuća kuna.

Slijedi kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja počinitelja protiv kojeg će policija podnijeti kaznenu prijavu za kazneno djelo Krađa.
 

Stranica