Prometna nesreća s poginulom osobom

  • Slika /PU_VS/Prometne/IMG-20221005-WA0001.jpg
  • Slika

Na mjestu prometne nesreće smrtno je stradala suvozačica u osobnom automobilu, dok je vozačica zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život

Foto: PU vukovarsko-srijemska

Danas, 05. listopada oko 12, 50 sati,  zaprimili smo dojavu da je u Vukovaru, u Ulici Dvanaest redarstvenika došlo do prometne nesreće s poginulom osobom.

Na mjestu događaja će biti proveden očevid nakon čega ćemo dodatno izvijestiti javnost.

Ulica Dvanaest redarstvenika je zatvorena zbog obavljanja očevida.

Dopuna informacije

Očevidom, obavljenim pod rukovodstvom općinske državne odvjetnice, utvrđeno je kako je 44-godišnjakinja iz Borova, upravljajući osobnim automobilom marke Peugeot vukovarskih registracijskih oznaka, desnim kotačima prešla na zelenu površinu, a potom dolazi do zanošenja vozila ulijevo i nekontroliranog kretanja te prelaska na prometnu traku za vozila iz suprotnog smjera, gdje udara u teretni automobil marke Citroen zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 52-godišnjak iz Osijeka.

Na mjestu prometne nesreće smrtno je stradala 18-godišnjakinja iz Borova, suvozačica u osobnom automobilu, dok je vozačica zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život te je zbog težine ozljeda prevezena iz NMB „Dr. Juraj Njavro“ Vukovar u KBC Osijek. Vozač teretnog vozila je lakše ozlijeđen.

Oboje vozača uzeti su uzorci krvi i urina radi analize na prisutnost alkohola, droga ili lijekova u organizmu.

U NMB „Dr. Juraj Njavro“ Vukovar će se sutra, 6. listopada nad tijelom poginule obaviti obdukcija.

Protiv 44-godišnjakinje bit će podnesena kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“.
 

Stranica