Festival policijske prevencije u Tovarniku

  • Slika /PU_VS/Svasta/IMG_20221001_104550.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Policijska uprava vukovarsko-srijemske je na izložbenom prostoru istaknula i posjetiteljima prikazala sofisticiranu opremu koju koristimo u našem svakodnevnom poslu, a ponajviše s ciljem očuvanja sigurnosti

Galerija: PU vukovarsko-srijemska

Prošli vikend, u okviru tovarničkog jesenskog festivala sveobuhvatno smo razveselili mještane i goste tako što smo upriličili promotivne, interesantne, vesele ali nadasve edukativne  sadržaje.

Policijska uprava vukovarsko-srijemske je na izložbenom prostoru istaknula i posjetiteljima prikazala sofisticiranu opremu koju koristimo u našem svakodnevnom poslu, a ponajviše s ciljem očuvanja sigurnosti građana.

Među njima brojimo nekoliko raznovrsnih uređaja za noćno promatranje područja, bespilotne letjelice, balističkih prsluka i kaciga, a mnogima je najposjećeniji bio automobil „Polaris“, kojeg koristimo u najzahtjevnijim opservacijama terena.

Vjerujemo da smo s velikom pozornošću promovirili projekte „Manje oružja-manje tragedija“, „Nasilje i mladi“ a upozorili smo posjetitelje o suzbijanju štetnog korištenja interneta, prevara osoba i pravilnog korištenja autosjedalica.

Naravno, najveselije je bilo u edukativnom, druženju s kandidatima „pijanih naočala“ te smo svi, kao i mnogo puta prije, puno naučili i poručili da alkohol nema mjesta dok ste vozač,  jer -  ne ovisnosti   - moramo staviti na pijedestal.

Podijelili smo promotivne šilt kape i reflektirajuće prsluke jer su sigurnost i zdravlje vrijedni projekti „Nacionalnog projekta za sigurnost cestovnog prometa“ i  „Poštujte naše znakove“ koji su u tim sferama nepresušni te ćemo ih stoga dalje vjerno i predano primijenjivati.

Zahvaljujući Općini Tovarnik, kao i članovima Vijeća za prevenciju kriminaliteta Srijem, uveličali smo nezaboravan susret te smo u druženjima s posjetiteljima  „pokupili“ samo pozitivne dojmove.
 

Stranica