Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

  • Slika /PU_VS/DSC_0016.png
  • Slika

Imajući u vidu da se prometna nesreća može dogoditi nepredvidivo u svakom trenutku tijekom sudjelovanja u prometu na cestama, preporučujemo vozačima da sigurnosni pojas i dječje sjedalice koriste uvijek i bez iznimke

Galerija: PU vukovarsko-srijemska

Jučer, 17. listopada 2022. godine, oko 18,30 sati, u Vinkovcima, u križanju Ulice Ivana Gorana Kovačića i Ulice Jurja Dalmatinca dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama i materijalnom štetom.

Policijski službenici su obavili očevid kojim je utvrđeno kako je 59-godišnjakinja upravljajući osobnim automobilom vinkovačkih registarskih oznaka u raskrižju oduzela prednost prolaza osobnom automobilu vinkovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljala 42-godišnjakinja, i nakon udara osobni automobil kojim je upravljala 42-godišnjakinja udara u treći automobil vukovarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 42-godišnjak iz suprotnog smjera te rasvjetni stup.
 
42-godišnjakinja i dvoje djece iz vozila su prevezeni u Opću županijsku bolnicu u Vinkovcima gdje je utvrđeno da su vozačica i jedno dijete lakše, dok je drugo dijete teže ozlijeđeno.

U ovoj prometnoj nesreći očevidom smo utvrdili da ozlijeđene osobe nisu koristile pojas na propisan način.

Protiv 59-godišnje vozačice policija će Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima dostaviti kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“.

Stranica