Pripreme za predstojeće zimske uvjete

  • Slika /PU_VS/O nama-fotke/sastanci/IMG-20211027-WA0001.jpg
  • Slika
  • Slika

S predstavnicima službi za upravljanje i gospodarenje cestama i tijelima jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave održan radni sastanak u cilju pravodobnog poduzimanja mjera i aktivnosti radi osiguranja povoljnih uvjeta u pogledu prohodnosti cesta

Foto: PU vukovarsko-srijemska

Koordinacijskim sastankom policijskih službenika PU vukovarsko-srijemske i predstavnika službi nadležnih za održavanje cestovnih prometnica u zimskim uvjetima prometovanja održanim jučer, 27. listopada u Velikoj županijskoj vijećnici u Vinkovcima započele su pripreme za „Zimsku službu 2021/2022 godine“.

Potvrđena je dosadašnja dobra suradnja svih službi uključenih u nadzor i čišćenje i prometnica kao i visoka razina spremnosti operative za nadolazeću zimsku sezonu.

Zbog širenja korona-virusa koje se pojačano predviđa u zimskom razdoblju i očekivanih poteškoća s organizacijom rada u svim službama uslijed oboljenja i izolacije djelatnika, dogovorena je zajednička solidarna suradnja u rješavanju problema.

Logističke pripreme koje su nadležne službe i jedinice lokalne samouprave dužne provesti prije aktiviranja Plana zimske službe, a odnose se na nabavku dostatnih količina soli i drugih posipala za prometnice te provjera stanja radnih strojeva, također su privedene kraju te su se svi sudionici sastanka složili kako je sve spremno za „Zimsku službu 2021/2022“.
 

Stranica