Policija ekspeditivno uhvatila provalnike u trgovinu

Slika /PU_VS/Kradje/Boso-Pačetin.JPG
Fotografija: ilustracija

 
Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske su 21. prosinca pronašli, uhitili i kriminalistički istražili tri hrvatska državljana, sva trojica iz Borova i u životnoj su dobi od 39., 41. i 42. godine, čime su utvrdili sumnju da su sva trojica počinila kazneno djelo Teška krađa iz članka  229. st.1 KZ RH-e.

Osumnjičenici su prema našim utvrđenim sumnjama 17./18. prosinca u Borovu, u ulici Vladimira Nazora, provalili u trgovinu mješovite robe kada su otuđili više vrsta cigareta, alkohola i drugih prehrambenih proizvoda iz trgovine. ( https://vukovarsko-srijemska-policija.gov.hr/vijesti/provala-i-teska-kradja-u-trgovinu/19155 ).
 
Policija je nakon prikupljenih saznanja pronašla sumnjive osobe te je nakon Naloga Županijskog suda u Vukovaru izvršila pretrage u domu i drugim prostorijama, kada je pri pretrazi kod 41. godišnjaka na njegovoj adresi, pronašla većinu otuđenih artikala iz navedene provale u Borovu.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policija je 22. prosinca oko 10 sati uz dopunjenu kaznenu prijavu svu trojicu hrvatskih državljanina iz Borova predala policijskom pritvorskom nadzorniku.
 

Stranica