Početak radova na objektu za Interventnu jedinicu policije u Vukovaru

  • Slika /PU_VS/interventna vu/20191105_110928.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Stotinjak interventnih policajaca PU vukovarsko-srijemske do idućeg ljeta preselit će se u nove prostorije u Vukovaru, u ulici Rudolfa Perešina

Foto: PU vukovarsko-srijemska

Potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar unutarnjih poslova dr. sc. Davor Božinović potpisao je danas, 5. studenog u Vukovaru, sporazum s izvođačem radova na novom objektu Interventne jedinice policije PU vukovarsko-srijemske.

Stotinjak interventnih policajaca do idućeg ljeta preselit će se u nove prostorije u Vukovaru, u ulici Rudolfa Perešina. Ukupna vrijednost radova iznosit će oko 6,5 milijuna kuna, financiranih sredstvima Ministarstva unutarnjih poslova i Grada Vukovara.

To je zahvala Ministarstva unutarnjih poslova Vukovaru na svemu učinjenom u Domovinskom ratu odnosno braniteljima Vukovara, među kojima su bili i brojni policijski službenici. Riječ je o suradnji na zadovoljstvo svih jer interventna policija u gradu jamči jači osjećaj sigurnosti građana - istaknuo je potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova dr. sc. Davor Božinović.

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava zahvalio je ministru na dosadašnjoj dobroj suradnji Ministarstva unutarnjih poslova i grada Vukovara te brzoj realizaciji projekta istaknuvši kako za Grad Vukovar preseljenje interventne policije znači nova doseljavanja mladih obitelji, ali i sigurnost koju će našim građanima osiguravati vrhunski opremljena i obučena policijska postrojba.

Potpisivanju sporazuma u Gradskoj vijećnici Grada Vukovara nazočili su i glavni ravnatelj policije Nikola Milina, pomoćnik ministra unutarnjih poslova Cvjetko Obradović, načelnik PU vukovarsko-srijemske mr. sc. Fabijan Kapular, načelnik Policijske postaje Vukovar Vlado Božić, zapovjednik Interventne jedinice policije Ivan Matić te zamjenici gradonačelnika grada Vukovara Ivana Mujkić i Marijan Pavliček.
 

Priopćenja | Planiranje i izgradnja