Nastavak „ulične redukcije“ droga

  • Slika /PU_VS/Droga/MD broj 1 - PU VS.jpg
  • Slika
  • Slika

Prilikom policijskog postupanja oduzeto ukupno preko 180 grama marihuane, dvije digitalne vage, zračna puška, plinski pištolj i preklopni nož

Foto: PU vukovarsko-srijemska

Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske su prošlog vikenda, prilikom obavljanja poslova na suzbijanju zlouporabe droga, zatekli dvije osobe u nezakonitom posjedovanju droge.

U Vinkovcima je prilikom policijskog postupanja kod 22-godišnjaka pronađeno i oduzeto 103,57 grama marihuane upakiranih u 66 PVC paketića te je oduzeta i digitalna vaga.

Nadalje, u Nuštru je kod 37-godišnjaka prilikom policijskog postupanja pronađeno i oduzeto 84,20  grama marihuane, jedna digitalna vaga, zračna puška, plinski pištolj i preklopni nož. Također, preliminarnim ispitivanjem je utvrđena i nazočnost opojne droge u njegovu organizmu.

Policijska uprava vukovarsko-srijemska će protiv osumnjičenika, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu, a 37-godišnjak je također prekršajno prijavljen zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.
 

Stranica