Načelnik Ante Zovak održao sastanak s predstavnicima medija

  • Slika /PU_VS/Sastanci s medijima/9-7-2024/20240709_110335.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Načelnik Policijske uprave vukovarsko-srijemske Ante Zovak zauzima se za otvorenu, transparentnu i korektnu suradnju s medijima

Foto: PU vukovarsko-srijemska

Načelnik Policijske uprave vukovarsko-srijemske Ante Zovak održao je danas, 9. srpnja, sastanak s predstavnicima medija s namjerom nastavka izgradnje odgovornih, profesionalnih i partnerskih odnosa u izvještavanju javnosti o radu policije, te međusobnog razumijevanja i povjerenja.

Na sastanku su načelnik Policijske uprave i njegovi najbliži suradnici, voditelji službi kriminalističke policije, javnog reda i sigurnosti te granice, izložili aktualna zbivanja, argumentirali povoljno stanje sigurnosti te definirali pojedine zabilježene negativne pojave, poput povećanja internetskih prevara i stradavanja u prometnim nesrećama, i ukazali na mjere koje su poduzete kako bi se te pojave zaustavile.

Upravo u tom dijelu, načelnik Policijske uprave prepoznaje značaj uloge medija u podizanju svijesti građana o različitim ugrozama i savjetovanju kako da ne postanu iduća žrtva kaznenog djela, prekršaja ili prometne nesreće.

Načelnik PU istaknuo je kako se zauzima za otvorenu, transparentnu i korektnu suradnju s medijima, te pozvao predstavnike medija da nam nastave pružati podršku u približavanju rada policije građanima i stjecanju povjerenja građana, jer policija svojim djelovanjem štiti upravo njihove interese.
 

Stranica