Muškarac okrutno usmrtio 38-godišnju ženu u njenom domu

Slika /PU_VS/O nama-fotke/policija.jpg

Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kaznena djela Teško ubojstvo i Oštećenje tuđe stvari

Fotografija: ilustracija

Policijska uprava vukovarsko-srijemska je dovršila kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom te utvrdila sumnju da je počinio kaznena djela Teško ubojstvo i Oštećenje tuđe stvari. 

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdili smo da je osumnjičenik u subotu 29. listopada oko 18,30 sati došao do obiteljske kuće u Vukovaru, kojom se 38-godišnjakinja koristila, najprije u dvorištu predmetom izgrebao i oštetio osobni automobil, a onda je oštetio i ulazna vrata kuće te je potom, kako je poznavao žrtvu, ušao u kuću i oštrim predmetom tjelesno ju ozlijedio, što je za nju bilo smrtonosno, budući je nakon pretrpljenih teških tjelesnih ozljeda preminula u bolnici. 

Nakon policijskog postupanja 45-godišnjak je uz kaznenu prijavu, zbog sumnje da je počinio navedena kaznena djela, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske.
 

Stranica