Imovinska kaznena djela

Slika /PU_VS/O nama-fotke/traka03.jpg

Na svim događajima smo proveli očevid, tragamo za počiniteljima te ćemo nadležnim državnim odvjetništvima dostaviti odgovarajuće kaznene prijave

Fotografija: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske zabilježili su nekoliko imovinskih kaznenih djela tijekom vikenda, o čemu više slijedi:

Početkom vikenda, u Ivankovu,  ispred sale za svatove, oštećen je osobni automobil, vlasništvo obrta iz Ivankova, na način da je nepoznati počinitelj oštrim predmetom napravio ogrebotine na vozilu te je time pričinjena materijalna šteta.

U istoj noći, oštećena su vrata trgovine bicikala u Vinkovcima pri čemu je vlasniku nastala materijalna šeta.

Nadalje, u Ceriću, 50-godišnjak je prijavo da mu je u noći 14./15. listopada, uslijed pokušaja provale u njegovu kuću, pričinjena je jedino materijalna šteta u vidu oštećenja prozora.

Također, u noći 14./15. listopada, tijekom pokušaja provale u trgovinu mješovite robe u Novim Jankovcima su oštećena vrata uslijed čega nije ništa otuđeno nego je samo nastala materijalna šteta.

Na svim događajima smo proveli očevid, tragamo za počiniteljima te ćemo nadležnim državnim odvjetništvima dostaviti odgovarajuće kaznene prijave.
 

Stranica