Dovršena kriminalistička istraživanja

Slika PU_VS/Kradje/provala_mješovita roba3.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Vinkovci i Policijske postaje Otok, dovršili dva kriminalistička istraživanja.

Foto: PU vukovarsko-srijemska

U  protekla 24 sata, policijski službenici Policijske postaje Vinkovci i Policijske postaje Otok, dovršili su dva kriminalistička istraživanja kojima su utvrđeni počinitelji dva kaznena djela imovinskog kriminaliteta i to :

  • Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Vinkovci nad 12-godišnjim Vinkovčaninom, utvrđeno je da je dana 10. listopada, u Vinkovcima, iz dvorišta osnovne škole otuđio zaključani bicikl, na koji način je oštećenom 26-godišnjem Vinkovčaninu pričinio materijalnu štetu u iznosu većem od tisuću kuna.

Slijedi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Vukovaru.

  • Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Otok nad 21-godišnjakom iz Otoka, utvrđeno je da je dana 19./20. studenoga, od 20 do 2.30 sati, u Otoku, podesnim predmetom otvorio ulazna vrata trgovine mješovite robe, odakle je otuđio različite artikle, na koji način je oštećenom vinkovačkom poduzeću pričinjena materijalna šteta u još neutvrđenom iznosu.

21-godišnjak je kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima, radi počinjenog kaznenog djela teške krađe.



Stranica