Biciklist teško stradao u prometnoj nesreći

Slika /PU_VS/O nama-fotke/policija-noć.jpg

Policijski službenici utvrđuju okolnosti prometne nesreće

Foto: Ilustracija

Policijska uprava vukovarsko-srijemska zaprimila je u 15,35 dojavu Centra 112 o naletu vozila na biciklistu na cesti Nuštar-Bršadin.

Na mjesto događaja prometne nesreće žurno su upućeni policijski službenici i hitna medicinska pomoć.

Biciklist je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u OŽB Vinkovci gdje je utvrđeno kako je u prometnoj nesreći zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život.

Prvi dio očevida na mjestu događaja prometne nesreće je završen te slijede daljnje mjere i radnje, nakon čega ćemo detaljnije izvijestiti o utvrđenim okolnostima prometne nesreće.Dopuna informacije 17.11.2023.
 
 
Očevidom je utvrđeno kako 39-godišnjak, upravljajući teretnim vozilom zagrebačkih registracijskih oznaka, nije držao potreban razmak iza bicikla iza kojega se kretao, uslijed čega je vozilom udario u stražnji dio bicikla kojim je, krećući se kolnikom ispred  njega u istom smjeru, upravljao 56-godišnjak. Uslijed pada i udara o tlo, 56-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život.

Protiv 39-godišnjeg vozača, koji je kršenjem prometnih propisa prouzročio prometnu nesreću, policija će nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu za kazneno djelo Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.


 

Stranica