Beskrupulozni roditelji zlouporabili svoje dijete radi krađe

Slika /PU_VS/O nama-fotke/lisice4.JPG
Fotografija: ilustracija

U Vinkovcima, Duga ulica, u trgovini informatičke opreme i drugih proizvoda, za vrijeme radnog vremena, točnije oko 14 sati, otuđen je električni romobil prodajne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Policija je zaprimila prijavu uposlenika te trgovine koji je na kraju radnog vremena primijetio da nedostaje jedan romobil.

Budući je trgovina opremljena video nadzorom policija je nakon uvida u video zapis brzo pretpostavila moguće počinitelje, pa je 11. lipnja temeljem naloga Županijskog suda u Vukovaru izvršila pretragu u Vinkovcima na jednoj adresi, gdje stanuju 43. godišnjak i 42. godišnjakinja, kojom prilikom je pronađen otuđeni električni romobil.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su supružnici grubo kršili prava svog djeteta, tako što su namjerno privlačili pozornost trgovca i time ga dovodili u zabludu, dok je njihovo dijete (10) izvezlo romobil iz trgovine, nakon čega su se svi udaljili s tog mjesta.

Stoga će 43. godišnjak i 42. godišnjakinja biti kazneno prijavljeni za kaznena djela „Krađa“ i „Povreda djetetovih prava“, a kaznena prijava će biti proslijeđena redovitim putem.
 

Stranica