Obavijest o preusmjeravanju prometa u Vukovaru

Slika PU_VS/policajac_autocesta01.jpg

Dana 18. studenoga 2009.godine povodom obilježavanja „Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine“, a zbog velikog broja sudionika iz cijele Hrvatske u vremenu od 08,00 – 16,00 sati za sva teretna vozila biti će zatvorena državna cesta D-2, na dijelovima kroz grad Vukovar i prigradsko naselje Sotin.

 Foto: Ilustracija

Dana 18. studenoga 2009.godine povodom obilježavanja „Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine“, a zbog velikog broja sudionika iz cijele Hrvatske u vremenu od 08,00 – 16,00 sati za sva teretna vozila biti će zatvorena državna cesta D-2, na dijelovima kroz grad Vukovar i prigradsko naselje Sotin.
 -          sva teretna vozila koja dolaze iz smjera Osijeka državnom cestom D-2 i vozila iz smjera Dalja, državnom cestom D-519 bit će preusmjerena u Vukovaru na raskrižju državne ceste D-2 i D-55 u smjeru Vinkovaca. Vozila koja iz navedenih smjerova prometuju prema Iloku preusmjeravat će se na državnu cestu D-46 prema Tovarniku te na županijsku cestu Ž4173 do Sotina i nadalje državnom cestom D-2 u smjeru Iloka.
 

-          teretna vozila koja dolaze iz smjera Iloka bit će u Sotinu preusmjeravana na županijsku cestu Ž4173 prema Tovarniku, te dalje na državnu cestu D-46 prema Vinkovcima.

Organizirani prijevoz putnika autobusima koji dolaze na obilježavanje „Dana sjećanja na žrtvu Vukovar 1991. godine“, a koji dolaze iz smjera Osijeka i Vinkovaca bit će preusmjeravani na raskrižju državne ceste D-2 i D-55 - na parkiralište „Borovo Commerc“ u Vukovaru, Kolodvorska bb, odakle će putnici biti prevezeni gradskim prijevozom do Opće bolnice Vukovar.
 

Autobusi koji dolaze iz smjera državne ceste D-46 bit će preusmjeravani na križanju Ulice Sajmište i Europske unije - obilaznicom grada Vukovara na državnu cestu D-2 te do parkirališta „Borovo Commerc“ u Vukovaru, Kolodvorska bb, odakle će, također - putnici biti prevezeni gradskim prijevozom do Opće bolnice Vukovar.

 
            - regulacija prometa u gradu Vukovaru
 

            od 09,00 – do predvidivo 11,30 sati za sav promet biti će zatvorena ulica Priljevo, I. Gundulića i K. A. Stepinca  do raskrižja sa Uliucom 204. vukovarske brigade. Promet će se preusmjeravati na raskrižju Priljevo -. M. Hrvatske na obilaznicu grada Vukovara u smjeru centra grada, te Iloka.

            Od predvidivo 11,30 – 13,00 sati za sav promet biti će zatvorena Ulica S. Radića i bana J. Jelačića, a promet će se preusmjeravati na obilaznicu grada Vukovara.

Na mjestima preusmjeravanja prometa postavljena je privremena prometna signalizacija.

Napominjemo da će za preusmjeravanje prometa na prilazima gradu Vukovaru biti uspostavljeni kontrolni punktovi gdje će policijski službenici po potrebi usmjeravati promet i upućivati vozače.



Stranica