Kaznena djela

Slika PU_VS/policija05.jpg

U vremenskom razdoblju od 13. do 16. studenog 2009. godine u Štitaru, J.J.Strossmayera bb, nepoznati počinitelj je nasilno skinuo lokot sa spremnika za gorivo na radnom stroju-bageru marke "Cattellpilar".

Foto: Ilustracija 

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske od počinjenih kaznenih djela izdvajamo:

  • u vremenskom razdoblju od 13. do 16. studenog 2009. godine u Štitaru, J.J.Strossmayera bb, nepoznati počinitelj je nasilno skinuo lokot sa spremnika za gorivo na radnom stroju-bageru marke "Cattellpilar", vlasništvo poduzeća "Vodoprivreda" d.d. Vinkovci, kojom prilikom je otuđio 150 litara diesel goriva, a iz unutrašnjosti radnog stroja otuđio pet litara ulja i čekić.
  • u vremenskom razdoblju od 11. do 16. studenog 2009. godine u Vukovaru, obala Dunava, nepoznati počinitelj je nasilno skinuo dva lokota sa metalnih vrata prostorije za čuvanje ribolovnog pribora, odakle je otuđio jedan van brodski motor, vlasništvo Z.R. (1962.) iz Vukovara.
  • u noći, 15/16. studenog 2009. godine u Vukovaru, obala Dunava, nepoznati počinitelj je presjekao dva lokota na vratima prostorije za čuvanje ribolovnog pribora, odakle je otuđio jedan van brodski motor, jednu motornu pilu i razni ribolovni pribor, vlasništvo M.V. (1951.) iz Vukovara.
  • u vremenskom razdoblju od 14. do 16. studenog 2009. godine u Vukovaru, Nikole Andrića 34, nepoznati počinitelj je ušao u ograđeni prostor gradilišta poduzeća "Vuković company", nakon čega je nasilno otvorio montažni objekt, kojom prilikom je iz unutrašnjosti istog otuđio dizalicu sa reduktorom.
Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska i procesuiranja počinitelja ovih kaznenih djela.


Stranica