Nagrada Dorianu Wildu

Slika PU_VS/Dorian.jpg

U vremenskom razdoblju od 16. ožujka do 15. svibnja Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske u suradnji s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i športa, a u sklopu web aplikacije „prometna učilica“ organiziralo je državno natjecanje iz poznavanja prometne kulture za sve učenike osnovnih škola s područja RH.

 

U vremenu od 16. ožujka do 15. svibnja, Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske u suradnji s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i športa, a u sklopu web aplikacije prometna učilica organiziralo je državno natjecanje iz poznavanja prometne kulture za sve učenike osnovnih škola s područja RH.

Tijekom ova dva mjeseca navedenom natjecanju pridružilo se 275 osnovnih škola s područja Republike Hrvatske s 4 985 učenika, uključujući i 17 osnovnih škola s područja vukovarsko-srijemske županije.

Među najboljima, za iskazano znanje u poznavanju prometne kulture i prometnih propisa našao se i učenik osnovne škole s područja naše Policijske uprave. Radi se o učeniku 4 a razreda Dorianu Wild iz Osnovne škole Zrinskih Nuštar, koji se zahvaljujući svom znanju i trudu našao na 4. mjestu u kategoriji najboljih 20 učenika u Republici Hrvatskoj od 1. do 4. razreda.

Obzirom da se radi o iznimnom postignuću, PU vukovarsko-srijemska čestita Dorianu i želi mu puno uspjeha u daljnjem školovanju.

Jednako tako zahvaljujemo se ovom prilikom svim osnovnim školama i učenicima koji su se odazvali pozivu za sudjelovanje u navedenom državnom natjecanju.


Stranica