Lovas: Upotreba mobitela, uzrok prometne nesreće sa TTO.

Slika PU_VS/Prometne/13.jpg

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske evidentirane su četiri prometne nesreće i to u Lovasu, Vukovaru, Vinkovcima i na autocesti A-3 na području Županje.

 Foto: PU vukovarsko-srijemska

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske evidentirane su četiri  prometne nesreće i to u Lovasu, Vukovaru, Vinkovcima i na autocesti A-3 na području Županje. U prometnim nesrećama u Vinkovcima, Vukovaru i na autocesti, nastupila je materijalna šteta, dok je u prometnoj nesreći u Lovasu jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, o čemu detaljnije priopćujemo:

Jučer, 9. kolovoza u 17.35 sati, u Lovasu, 68-godišnji Lovaščanin, upravljao je osobnim automobilom marke „Seat Leon“, vukovarskih registarskih oznaka ulicom Bana Josipa Jelačića. Zbog korištenja mobilnog telefona tijekom vožnje i neprilagođene brzine osobinama ceste (zavoj u lijevo), izgubio je kontrolu nad vozilom, uslijed čega je sletio automobilom s kolnika, udario u obiteljsku kuću vlasništvo 54-godišnjaka, a potom u stablo oraha, pri čemu je 68-godišnji vozač zadobio teške tjelesne ozljede u vidu prijeloma kosti glave, zbog čega je zadržan na bolničkom liječenju.

Protiv 68-godišnjaka dostavlja se optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Vukovaru zbog počinjenog prekršaja sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.



Stranica