Prometna nesreća u kojoj je 27-godišnjak zadobio TTO

Slika PU_VS/Prometne/7.jpg

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske evidentirana je jedna prometna nesreća u Vukovaru, u kojo je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, dok je druga osoba zadobila lakše tjelesne ozljede.

 Foto: PU vukovarsko-srijemska

 U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske evidentirana je jedna  prometna nesreća  u Vukovaru, u kojo je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, dok je druga osoba zadobila lakše tjelesne ozljede o čemu izvješćujemo:

 Jučer, 27. travnja, u 7,20 sati, u mjestu Vukovaru, na križanju ulica Duge i Bogdanovačke, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 27-godišnjak iz Vukovara, vozač osobnog automobila marke „Volkswagen Golf“, vukovarskih registarskih oznaka zadobio teške tjelesne ozljede u vidu prijeloma tri kosti stopala , dok je 36-godišnji vozač osobnog automobila marke „Opel astra“, vukovarskih registarskih oznaka zadobio lakše tjelesne ozljede.

 Prometna nesreća se dogodila na način što je 36-godišnjak, upravljao osobnim automobilom Dugom ulicom, pri čemu nije prilagodio brzinu vozila osobinama ceste (uzbrdica, zavoj, Y-raskrižje), uslijed čega je izgubio nadzor nad vozilom te je prešao u traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, gdje je svojim automobilom udario u nadolazeće vozilo kojim je upravljao 27-godišnji Vukovarac, pričinivši materijalnu štetu od 20 000,00 kuna.

 Protiv 36-godišnjaka podnesena je  kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru, zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće.  



Stranica