U tri slučaja pronađene tablete na granici

Slika PU_VS/Droga/pas02.jpg

Jučer, 27. travnja u 9.15, 12.50 i 13.00 sati, na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu „Bajakovo“, pri ulazu u Republiku Hrvatsku, djelatnici carine u suradnji s policijskim službenicima pronašli su ukupno 320 kom. tableta.

 Foto: ilustracija

 Jučer, 27. travnja u 9.15, 12.50 i 13.00 sati, na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu „Bajakovo“, pri ulazu u Republiku Hrvatsku, djelatnici carine u suradnji s policijskim službenicima  kontrolom kombi vozila gospićkih registarskih oznaka, autobusa srpskih registarskih oznaka i osobnog automobila „Fiat Bravo“ makedonskih registarskih oznaka, kod 74-godišnje hrvatske državljanke, 44-godišnje francuske državljanke i 51-godišnjeg makedonskog državljanina, u osobnim stvarima pronašli su ukupno 320 kom. tableta, koje se nalaze na popisu opojnih droga i psihotropnih tvari, a za koje vlasnici nisu imali liječničku dokumentaciju.

 Protiv 44-godišnje francuske državljanke i 51-godišnjeg  makedonskog državljanina podnesena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima, zbog počinjenog kaznenog djela Zlouporabe opojnih droga, dok je protiv 74-godišnje hrvatske državljanke Prekršajnom sudu u Vinkovcima dostavljen Optužni prijedlog radi počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.



Stranica