Na dva granična prijelaza pronađene tablete

Slika PU_VS/Droga/kokain.jpg

 Jučer, 7. travnja, na MCGP „Bajakovo“, u 12.13 sati, pri ulazu u Republiku Hrvatsku, pronađeno ukupno 180 kom. tableta, te na MCGP „Županja“, u 21.30 sati, pri ulazu u Republiku Hrvatsku, pronađeno ukupno 460 kom. tableta, koje se nalaze na popisu opojnih droga i psihotropnih tvari.

 Foto: ilustracija

 Jučer,  7. travnja, na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu „Bajakovo“, u 12.13 sati, pri ulazu u Republiku Hrvatsku, djelatnici carine u suradnji s policijskim službenicima  kontrolom autobusa srpskih registarskih oznaka kod putnice četrdesetosmogodišnje državljanke Republike Srbije, u osobnim stvarima pronašli su ukupno 180 kom. tableta, koje se nalaze na popisu opojnih droga i psihotropnih tvari, a za koje putnica nije imala liječničku dokumentaciju.

Protiv četrdesetosmogodišnjakinje dostavljena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima, zbog osnovane sumnje da je  počinila kazneno „Zlouporaba opojnih droga“.

 Istog dana, na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu „Županja“, u 21.30 sati, pri ulazu u Republiku Hrvatsku, djelatnici carine u suradnji s policijskim službenicima  kontrolom autobusa bosanskih registarskih oznaka, kod putnice četrdesetjednogodišnje državljanke Države Bosne i Hercegovine, u osobnim stvarima pronašli su ukupno 460 kom. tableta, koje se nalaze na popisu opojnih droga i psihotropnih tvari, a za koje putnica nije imala liječničku dokumentaciju.

Četrdesetjednogodišnjakinja je dovedena u Općinski sud u Županji, uz  kaznenu prijavu, zbog osnovane sumnje da je  počinila kazneno djelo „Zlouporaba opojnih droga“.



Stranica