Zatvaranje cesta na području grada Vinkovaca tijekom održavanja priredbi „45. Vinkovačkih jeseni“

Slika PU_VS/policajac_autocesta01.jpg

U razdoblju od 16. do 19. rujna 2010. g. radi osiguranja priredbi unutar „45. Vinkovačkih jeseni“, zatvorit će se dijelovi ulica u središtu grada Vinkovaca.

Foto: Ilustracija
 

U razdoblju od 16. do 19. rujna 2010. g. radi osiguranja priredbi unutar „45. Vinkovačkih jeseni“, zatvorit će se dijelovi ulica u središtu grada Vinkovaca, kako slijedi;

- 17. rujna 2010. g. u vremenu od 19,00 do 23,00 sata, za potrebe svečanosti otvorenja „45. Vinkovačkih jeseni“ zatvorit će se dionica Ulice Genscherove, od raskrižja s Dugom ulicom do raskrižja sa Ulicom J. Lovretića i Ulicom Dragutina Žanića Karle.

- 19. rujna 2010. g. u vremenu od 08,00 do 13,00 sati, za potrebe svečanog mimohoda kulturno-umjetničkih skupina, za odvijanje cestovnog prometa zatvorit će se sljedeće ulice; Ulica H. D. Genschera, od raskrižja s Dugom ulicom do raskrižja sa Ulicom L. Ružičke. Jednako tako, Ulica bana Jelačića, od raskrižja sa Ulicom hrvatskih kraljeva do Duge ulice i dionica Duge ulice do raskrižja sa Ulicom Glagoljaškom, te Ulica kralja Zvonimira do J. Dalmatinca.

Jednako tako, radi održavanja generalnih proba folklornih i drugih kulturnih skupina, unutar 45. Vinkovačkih jeseni, dana 16. i 18. rujna 2010. g. u vremenu od 19,00 do 22,00 sata, za odvijanje cestovnog prometa zatvorit će se dio Ulice H. D. Genschera, od raskrižja s Dugom ulicom do raskrižja sa Ulicom Dragutina Žanića Karle.

S time u vezi, upućujemo sve sudionike u prometu na poštivanje postavljene privremene prometne signalizacije, odnosno preusmjerenja prometa alternativnim ulicama grada Vinkovaca, kao i zapovijedi i uputa policijskih službenika koji osiguravaju priredbe ili tjelesno upravljaju prometom na cesti.



Stranica