Kaznena djela

Slika PU_VS/policija05.jpg

U subotu, 11. rujna 2010. godine u Tordincima, Trg dr. Franje Tuđmana u caffe baru "Helena", L.R. iz Ostrova je 48-godišnjaku također iz Ostrova, otuđio veću količinu novca u domaćoj i manju količinu novca u stranoj valuti.

Foto: Ilustracija 

 

Od evidentiranih kaznenih djela u protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske, izdvajamo:

- u subotu, 11. rujna 2010. godine u Tordincima, Trg dr. Franje Tuđmana u caffe baru "Helena", L.R. iz Ostrova je 48-godišnjaku također iz Ostrova, otuđio veću količinu novca u domaćoj i manju količinu novca u stranoj valuti.

 - u ponedjeljak, 13. rujna 2010. godine u Vinkovcima na Trgu kralja Tomislava u caffe baru autobusnog kolodvora, nepoznati počinitelj je otuđio žensku torbicu, vlasništvo 60-godišnjakinje iz Visa u kojoj se nalazila manja količina novca, fotoaparat, mobilni aparat, zlatni i srebrni naki, te osobni dokumenti.
 
- noćas, u vremenu od 1 do 2 sata u Donjem Novom Selu, Matije Antuna Reljkovića 2, u prostorijama NK "Polet" prilikom održavanja zabave povodom kirvaja, nepoznati počinitelj je otuđio žensku torbicu, vlasništvo 17-godišnjakinje iz Cerića u kojoj se nalazilo fotoaparat, mobilni aparat, manja količina novca te osobni dokumenti.

Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska i procesuiranja počinitelja ovih kaznenih djela.



Stranica