Županja: Druženje s djecom dječjeg vrtića "Maslačal"

Slika PU_VS/Akcije/PP ZU u posjeti vrticu Maslacak/IMG_0232 _300x200.jpg

 Foto: PU vukovarsko-srijemska

Prekjučer, 29.studenoga. 2011. godine, od 9,30 do 11 sati, policijski službenik za sigurnost i preventivu u cestovnom prometu Igor Galunić, kontakt policajac Mirko Vić i policijski službenik Romeo Opalka iz PP Županja proveli su edukativno predavanje i druženje s djecom vrtića „Maslačak“ u Županji.

Tijekom posjete vrtića policijski službenik djeci je održao kratko predavanje na temu „pješaci u prometu“ s ciljem podizanja prometne kulture i poželjnog ponašanja pješaka u prometu već od najranije dobi odnosno djece, a tom prilikom u dvorištu vrtića djeci su pokazana službena vozila kao i oprema koju koriste policijski službenici prilikom obavljanja poslova iz svoje nadležnosti.

Edukativnom predavanju bilo je nazočno 60 ak djece iz 3 najstarije grupe te je tetama po grupama  podijeljen promotivni materijal ( bojanke s bojicama na temu „poštujte naše znakove“,bedževi „Hlapić“, reflektirajući prsluci za tete koje će iste nositi kada budu u šetnji po gradu s djecom kako bi bili što uočljiviji i na taj način sigurniji, informativka „poštujte naše znakove“ ). 

Dijeca su, kao i uvijek bila oduševljena policajcima i predočenom policijskom opremom.



Stranica