Zabilježeni prekršaji u proteklih 48 sati

Slika /PU_VS/O nama-fotke/auto_policija03.jpg

Fotografija: Ilustracija

U utorak 20. rujna oko 23 sata u  Vukovaru, Zmajeva ulica,  18-godišnjak koji boravi u Osječko-baranjskoj županiji, je pod utjecajem alkohola u organizmu (2,04 g/kg) na javnom mjestu narušavao javni red i mir.
Policijski službenici su mu uručili prekršajni nalog.

U Petrovcima su jučer oko 1,00 sat policijski službenici utvrdili da ugostiteljski objekt radi izvan uredovnog radnog vremena te je u njemu bilo nekoliko osoba.
Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti dostavlja se obavijest o počinjenom prekršaju Državnom inspektoratu.

Jučer 21. rujna 2022. godine, u Vinkovcima, 34-godišnjakinja je unutar ugostiteljskog objekta verbalno i tjelesno napala 20-godišnjakinju zbog čega će protiv počiniteljice nadležnom prekršajnom sudu biti dostavljen optužni prijedlog zbog sumnje da je počinila prekršaj iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Također se jučer, oko 23 sata u Gunji, 46-godišnji mještanin pješice nepropisno i nesigurno kretao sredinom kolnikom, a policijski službenici su promptno reagirali te ga smjestili u posebne policijske prostorije do prestanka djelovanja opojnih sredstava, jer smo utvrdili da je pod utjecajem alkohola u organizmu (1.45 g/kg)  a pritom je i omalovažavao postupajuće policijske službenike.
Nadležnom prekršajnom sudu će biti dostavljen optužni prijedlog.

U Vinkovcima, u ulici Vladimira Gortana, policijski službenici su tijekom redovne kontrole kod 24-godišnjeg Vinkovčanina pronašli i oduzeli oko 7 grama marihuane zbog čega će biti prekršajno prijavljen.

Stranica