Više osoba je u Nuštru narušavalo javni red i mir

Slika /PU_VS/O nama-fotke/auto_policija.jpg

U Nuštru je došlo do verbalnog i fizičkog sukoba među više osoba, a policija je bila odmah pripravna i ubrzo su zaustavili nastalo nasilje.

Fotografija: ilustracija


U subotu 3. travnja 2021. godine u Nuštru je na nekoliko mjesta, a i u blizini nogometnog igrališta, došlo do fizičkog sukoba među više osoba, zbog čega je došlo i do oštećenja jednog osobnog vozila.

Naime, oko 18,20 sati je u Nuštru došlo do verbalnog i fizičkog sukoba među više osoba, a policija je bila odmah pripravna i ubrzo su zaustavili nastalo nasilje.

Utvrđenim izvidima policija je u nadležnu postaju privela više muškaraca koji su se sukobili u blizini nogometnog igrališta, a gdje se u to vrijeme događao nogometni susret.

Tijekom sukoba među više osoba oštećen je jedan osobni automobil vinkovačkih registarskih oznaka 27-godišnjaka iz Nuštra, zbog čega je policija provela očevid te će nakon utvrđenih nedvojbenih činjenica biti podnijeta odgovarajuća kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Kako je u događaju sudjelovalo više osoba čime je bio narušen javni red i mir u većem obimu, policija i dalje provodi krimnalističko istraživanje, radi utvrđivanja svih činjenica.
 

Stranica