Vinkovci: Vrtička djeca posjetila PP Vinkovci i PPrP Vinkovci

Slika PU_VS/Akcije/Djeca posjetila PP Vinkovce/DSC07470_300x200.jpg

 Foto: PU vukovarsko-srijemska

U utorak, 15.studenoga 2011.godine od 09,10 do 10,00 sati, dvorište Policijske postaje u Vinkovcima i Postaje prometne policije Vinkovci, odjekivalo je dječjim smijehom, cikom i veseljem, pošto su u posjet Policijskoj postaji Vinkovci i Postaji prometne policije Vinkovci, u pratnji dvije odgajateljice, došlo 19-ero djece starije skupine, Katoličkog dječjeg vrtić „Srce Marijino“ iz Vinkovaca.

Tijekom posjeta, kontakt policajac Jelić pokazao je prostorije PP Vinkovci, prostorije dežurstva, objasnio poslove koje obavlja kontakt policajac. Nakon opisanog zajedno s djelatnicima Postaje prometne policije Vinkovci pokazali su policijska službena vozila, među kojima su djeca mogla  vidjeti i tzv. „presretač“, te ostala vozila  kao i motocikli. Tom prilikom djeci je objašnjeno za čega se koristi policijska oprema i na koji način.

A kad je djeci bilo omogućeno i fotografiranje u službenim vozilima i motociklu, diječjoj sreći nije bilo kraja, kojom prilikom su puni priče napustili dvorište policijske postaje.



Stranica