Vikend izvješće prometne policije (19./21. ožujka 2021. godine)

Slika /PU_VS/O nama-fotke/policija05.jpg

Tijekom vikenda, od 19. do 21. ožujka 2021. godine dogodilo se 5 prometnih nesreća, a stacionarne kamere zabilježile su 77 prekršaja nedopuštene brzine kretanja vozila, najviše na državnoj cesti D55 kod Gradišta, 40 prekršaja.

Fotografija: ilustracija


Tijekom vikenda, od 19. do 21. ožujka 2021. godine dogodilo se 5 prometnih nesreća.

Prometne nesreća sa povrijeđenom osobom dogodila se na autocesti A3 u kojoj su tri osobe ozlijeđene pri slijetanju vozila s ceste. Na državnoj cesti D518 između Jarmine i Gaboša pri slijetanju vozila s ceste jedna osoba zadobila je tjelesne ozljede i u Andrijaševcima zbog oduzimanja prednosti prolaska drugom vozilu tri osobe zadobile su tjelesne ozljede.

Prometne nesreće s materijalnom štetom dogodile su se u Vođincima i Iloku.

Tijekom vikenda policijski službenici su zatekli 16 vozača s prisutnošću alkohola u organizmu. Najveća koncentracija, 1,84 g/kg zabilježena je kod 23-godišnjeg vozača u Otoku. Zbog počinjenih težih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, 3 vozača smještena su u posebne prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Stacionarne kamere zabilježile su 77 prekršaja nedopuštene brzine kretanja vozila, najviše na državnoj cesti D55 kod Gradišta, 40 prekršaja.

Policija će i nadalje provoditi nadzor sudionika u prometu na cestama, prvenstveno zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, nedopuštene brzine kretanja, nekorištenja sigurnosnog pojasa, nepropisnog prevoženja djece u dječjim sjedalicama i nepropisne uporabe mobitela.
 

Stranica