Upravljao motociklom pod utjecajem opojne droge

Slika /PU_VS/Akcije/promet/motociklisti.jpg

Za navedene prekršaje predložena je ukupna novčana kazna u iznosu 1980 eura i zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na teritoriju Republike Hrvatske u trajanju 3 mjeseca

Fotografija: Ilustracija

Jučer, 24. kolovoza oko 17.55 sati, policijski službenici su tijekom kontrole prometa u Babinoj Gredi zaustavili motocikl mađarskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 19-godišnji državljanin Mađarske pod utjecajem opojne droge, a daljnjim postupanjem kod njega  je u nezakonitom posjedu pronađeno 1,2 g marihuane.

Zbog vožnje pod utjecajem opojne droge, vozač je smješten u posebne prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

19-godišnjak će danas, 25. kolovoza, zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, uz optužni prijedlog biti doveden na nadležni sud radi provođenja prekršajnog postupka.

Za navedene prekršaje predložena je ukupna novčana kazna u iznosu 1980 eura i zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na teritoriju Republike Hrvatske u trajanju 3 mjeseca.
 

Stranica