Ulična redukcija zlouporabe opojnih droga

Slika /PU_VS/O nama-fotke/mup rh - pu vs.png

Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske nastavljaju sa intenzivnim mjerama u suzbijanju zlouporaba opojnih droga

Foto: Ilustracija

U dane vikenda, od 14. do 16. srpnja, policijski službenici PU vukovarsko-srijemske zatekli su tri osobe u nezakonitom posjedovanju droge.

U petak, 14. srpnja u 13,15 sati, prilikom ulazne granične kontrole na graničnom prijelazu Bajakovo, nakon pozitivne reakcije službenog psa na prisustvo droge u torbici, 30-godišnji turski državljanin je policijskim službenicima i djelatnicima carine predao paketić s 4,82 grama hašiša.

U 22,30 sati 15. srpnja u Vatrogasnoj ulici u Vinkovcima policijski službenici Mobilne jedinice granične policije – Istok zatekli su 26-godišnjaka iz Mirkovaca u nezakonitom posjedu manje količine marihuane (1,39 g).

Policijski službenici Mobilne jedinice granične policije – Istok su i u nedjelju, 16. srpnja u 3 sata, na parkirališnom prostoru Ulice H.D. Genschera u Vinkovcima, u nezakonitom posjedu manje količine kokaina (0,6 g) zatekli 33-godišnjaka iz Jarmine.

Policijski službenici su drogu oduzeli, a počinitelji su prekršajno procesuirani zbog počinjenja prekršaja iz članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

 

Stranica