Ulična redukcija droga se nastavlja

Slika /PU_VS/Droga/Primopredaja/IMG_7003.JPG

Dvojicu muškaraca sumnjiči se za kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama

Foto: Ilustracija

            Jučer, 2. rujna, policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske su temeljem naloga Županijskog suda u Vukovaru pretražili osobni automobil 33-godišnjaka te dom i osobni automobil 59-godišnjaka koji su prethodni dan, 1. rujna, na parkiralištu trgovačkog centra u Vinkovačkoj ulici u Županji zatečeni prilikom preprodaje droge tipa kokain.

            Policijski službenici su tom prilikom od 33-godišnjaka oduzeli dva pvc paketića kokaina ukupne težine 1,80 grama, dok pretragom osobnog automobila kojim se koristi nisu pronađeni inkriminirajući predmeti.

            Pretragom osobnog automobila 59-godišnjaka pronađena su i oduzeta četiri pvc paketića kokaina ukupne težine 2,4 grama. Daljnjom pretragom njegovog doma pronađeno je i oduzeto nekoliko mobilnih uređaja s pripadajućim telefonskim karticama, krivotvoreni osobni dokumenti te novac za koji se sumnja kako je stečen na nezakonit način.

            Jučer, 2. rujna, predani su pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu za kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, a 59-godišnjak i za kazneno djelo Krivotvorenje isprave.
 

Stranica