U Županiji olujni vjetar prouzročio oštećenje nekoliko vozila, narušio promet te nanio druge štete na imovini

Slika /PU_VS/O nama-fotke/mup rh - pu vs.png

Zbog ovakvih uvjeta, posebno upozoravamo vozače da brzinu kretanja vozila prilagode vremenskim prilikama i uvjetima na cesti, a građanima savjetujemo da vode računa o svojoj i tuđoj sigurnosti i imovini te da nam prijave o pojavama i mogućim štetama uzrokovanim ovom vremenskom nepogodom.

Fotografija : ilustracija


Policijska uprava vukovarsko-srijemska je danas, 4. veljače 2023. godine, zaprimila više dojava da je olujni vjetar prouzročio nekoliko oštećenja na imovini.

Do sada smo zaprimili dojave kako su drveća i grmlja pali na nekoliko prometnih pravaca naše Županije koji su usporili prometovanje, u Jarmini je jedan osobni automobil oštećen jer su nošeni vjetrom s obližnjeg objekta na njega pali crijepovi, u Vukovaru je dojavljeno da je jedna grana pala na jedan osobni automobil, dok su u drugoj vukovarskoj ulici s objekta pali crijepovi na motorna vozila, u Babinoj Gredi je jedan dalekovod pao na jednu obiteljsku kuću, a kako je nevrijeme u tijeku i nadalje pratimo stanje sigurnosti.  

Također, nemamo zabilježenih dojava o ozlijeđenim osobama.

Policijski službenici zajedno s pripadnicima vatrogasnih jedinica i djelatnicima elektroprivrede promptno reagiraju na dojave kako bi sanirali nastale posljedice.

Zbog ovakvih uvjeta, posebno upozoravamo vozače da brzinu kretanja vozila prilagode vremenskim prilikama i uvjetima na cesti, a građanima savjetujemo da vode računa o svojoj i tuđoj sigurnosti i imovini te da nam prijave činjenice o nepovoljnim pojavama i mogućim štetama uzrokovanim ovom vremenskom nepogodom.
 

Stranica