U Vinkovcima na javnom mjestu napadnute četiri osobe

Slika /PU_VS/O nama-fotke/mup rh - pu vs.png

Kriminalističkim istraživanjem utvrđen identitet pet osoba koje su 23. veljače u Vinkovcima fizički napale tri maloljetnika i jednog punoljetnika

Fotografija: ilustracija

Na temelju dojave od 23. veljače u 20,34 sati, policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske provode kriminalističko istraživanje tijekom kojeg su utvrdili da je, na javnom mjestu u Vinkovcima, nekoliko za sada nepoznatih počinitelja tjelesno napalo trojicu maloljetnika i jednog 18-godišnjaka.

Trojici maloljetnika pružena je liječnička pomoć u Općoj županijskoj bolnici u Vinkovcima, nakon koje su otpušteni iz bolnice.

Policijski službenici su proveli očevid te nastavljaju kriminalističko istraživanje kako bi utvrdili sve sudionike i okolnosti događaja.

Nadopuna informacija 29.2.2024.:
 

Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske su, provedenim izvidima i kriminalističkim istraživanjem, utvrdili identitet  pet osoba koje su 23. veljače u Vinkovcima fizički napale tri maloljetnika i jednog punoljetnika.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja trojica punoljetnika (dvojica 20-godišnjaka i jedan 18-godišnjak) i dvojica maloljetnika su, uz kaznenu prijavu, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Teška tjelesna ozljeda predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske.


 

Stranica