U Vinkovcima i Ivankovu krađe goriva iz radnih strojeva

Slika PU_VS/Objekti/bager.jpg

U protekla 24 sata, na području PU vukovarsko-srijemske, evidentirana su dva kaznena djela teške krađe i jedno kazneno djelo krađe.

Foto: PU vukovarsko-srijemska

U protekla 24 sata, na području PU vukovarsko-srijemske, evidentirana su dva kaznena djela teške krađe i jedno kazneno djelo krađe:

Dana 21./22. studenoga, od 16 do 7 sati, u Vinkovcima u ulici Borinačka bb,  nepoznati počinitelj  uporabom tjelesne snage, otkinuo je lokot na čepu rezervoara goriva na radnom stroju, vlasništvo poduzeća iz Vinkovaca, odakle je otuđio gorivo. Materijalna šteta procjenjuje se na iznos veći od tisuću kuna.

Dana 21./22. studenoga, od 16 do 8 sati, u Ivankovu ulica Braće Radića bb, nepoznati počinitelj  uporabom tjelesne snage, otkinuo je lokot na čepu rezervoara goriva na radnom stroju, vlasništvo poduzeća iz Vinkovaca, odakle je otuđio gorivo. Materijalna šteta procjenjuje se na iznos veći od tisuću kuna.

Dana  22. studenoga, oko 10 sati, u Vinkovcima ulica H.D. Genschera bb, nepoznati počinitelj  iz obiteljske kuće, otuđio je bušilicu te bakrenu cijev dužine pet metara, vlasništvo 32-godišnjaka iz Vinkovaca. Materijalna šteta procjenjuje se na iznos veći od tisuću kuna. 

Policijski službenici poduzimaju kriminalistička istraživanja u cilju pronalaska nepoznatih počinitelja dva kaznena djela teške krađe i jednog kaznenog djela krađe.



Stranica