U traktoru koji je sletio s ceste zatečeno mrtvo tijelo vozača

Slika /PU_VS/Prometne/IMG.jpg

Na mjestu događaja dežurni liječnik Zavoda za javno zdravstvo Vukovarsko-srijemske županije utvrdio je kako smrt vozača traktora nije posljedica povreda u prometnoj nesreći

Foto: PU vukovarsko-srijemska

Oko 8,30 sati 29. studenog na ulazu u Privlaku, Ulica Vladimira Nazora, došlo je do slijetanja traktora i prikolice s ceste u odvodni kanal, pri čemu je u traktoru zatečeno mrtvo tijelo muškarca.

Policija je u suradnji s državnim odvjetništvom provela očevid kojim je utvrđeno kako je 63-godišnjak iz Privlake, upravljajući neregistriranim skupom vozila, traktorom i priključnim vozilom (samogradnja) na kojem se nalazilo ogrjevno drvo, s prometne trake skrenuo udesno i sletio u odvodni kanal.

Na mjestu događaja dežurni liječnik Zavoda za javno zdravstvo Vukovarsko-srijemske županije utvrdio je kako smrt 63-godišnjaka nije posljedica povreda u prometnoj nesreći.

Po nalogu Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima, nad mrtvim tijelom 63-godišnjaka obavit će se obdukcija u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici „Dr. Juraj Njavro“ u Vukovaru.

O događaju policija će nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti posebno izvješće.
 

Stranica