U protekla 24 sata evidentirane tri teške krađe

Slika PU_VS/Kradje/vrtić.JPG

U protekla 24 sata, na području PU vukovarsko-srijemske, evidentirana su tri kaznena djela teške krađe i to dvije provale u ugostiteljski objekt te jedna provala u dječji vrtić.

 Foto: PU vukovarsko-srijemska

U protekla 24 sata, na području PU vukovarsko-srijemske, evidentirana su tri kaznena djela teške krađe i to: 

  • U razdoblju od 25. do 28. studenoga, od 19 do 6.40 sati, u Vinkovcima, u Ulici Marije Jurić Zagorke bb,  nepoznati počinitelj  provalio je u dječji vrtić iz kojeg je otuđio audio uređaje, čime je oštećenom dječjem vrtiću iz Vinkovaca pričinjena materijalna šteta nešto manja od pet tisuća kuna. 
  • Dana, 27./28. studenoga, od 23 do 6.50 sati, u Vukovaru, u Ulici Domovinskog rata bb,  nepoznati počinitelj  provalio je ugostiteljski objekt iz kojeg je otuđio uređaje i opremu za reproduciranje glazbe, čime je oštećenom 40-godišnjem Vukovarcu pričinjena materijalna šteta nešto manja od deset tisuća kuna. 
  • Jučer, 28. studenoga, od 00 do 6.45 sati, u Vukovaru, u Ulici 12 redarstvenika bb,  nepoznati počinitelj  provalio je ugostiteljski objekt iz kojeg je otuđio novac i alkoholno piće, čime je oštećenom 31-godišnjem Vukovarcu pričinjena materijalna šteta nešto manja od tri tisuće kuna. 

Policijski službenici poduzimaju kriminalistička istraživanja u cilju pronalaska nepoznatog počinitelja kaznenih djela teške krađe.



Stranica