U protekla 24 sata dovršena dva kriminalistička istraživanja

Slika PU_VS/Predmeti i sredstva kd-a/mobitel3.jpg

U protekla 24 sata, na području PU vukovarsko-srijemske, pronađen počinitelj krađe iz kuće u Vukovaru i počinitelj širenja lažnih i uznemirujućih glasina koji je djelovao na području Drenovaca.

 Foto: ilustracija

U protekla 24 sata, na području PU vukovarsko-srijemske, dovršena su dva kriminalistička istraživanja i to:

  •  Jučer, 26. rujna, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjim Vukovarcem, kojim je utvrđeno da je dana 24. rujna, ove godine, od 18 do 23.30 , u Vukovaru, Buđak bb, iz obiteljske kuće, otuđio plazma televizor i prijenosno računalo, čime je oštećenoj 71-godišnjoj Vukovarki, pričinjena materijalna šteta od  šest tisuća kuna.19-godišnji Vukovarac, kazneno je prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru, radi počinjenog kaznenog djela Krađe. 
  • Jučer, 26. rujna, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 16-godišnjim maloljetnikom iz Račinovaca, kojim je utvrđeno da je u razdoblju od 1. svibnja do 4. rujna, ove godine, više od trideset puta s mobilnog aparata pozivao telefonski broj za posebne namjene 192, prilikom čega je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike, te u istom periodu, više od deset puta lažno prijavljivao postojanje narušavanja javnog reda i mira na području PP Drenovaca.16-godišnji mladić iz Račinovaca, kazneno je prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Vukovaru, radi počinjenog kaznenog djela Širenje lažnih i uznemirujućih glasina.


Stranica