U prometnim nesrećama smrtno stradao 42-godišnjak, teže ozlijeđena 45-godišnjakinja

Slika /PU_VS/Prometne/slijetanje u kanal_noć.JPG

Na cesti Vinkovci- Županja u prometnoj nesreći jedna je osoba teže ozlijeđena dok je u prometnoj nesreći u Petrovcima jedna osoba smrtno stradala, o čemu više slijedi:

Foto: ilustracija

Tijekom protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske dogodile su se tri prometne nesreće. U prometnoj nesreći u Mirkovcima jedna je osoba lakše ozlijeđena; na cesti Vinkovci- Županja u prometnoj nesreći jedna je osoba teže ozlijeđena dok je u prometnoj nesreći u Petrovcima jedna osoba smrtno stradala, o čemu više slijedi:
 
 Jučer, 13. studenog oko 19,15 sati, 42-godišnjak iz Petrovaca upravljao je osobnim vozilom „VW Bora“, vukovarskih registarskih oznaka, krećući se Vukovarskom ulicom u Petrovcima.
  Uslijed neprilagođene brzine kretanja, u jednom trenutku sletio je vozilom s kolnika, udario u prometni znak  zbog čega je došlo i do prevrtanja vozila.
  Vozilom hitne medicinske pomoći 42-godišnjak je prevezen u Opću županijsku bolnicu Vukovar gdje je preminuo.
 

Na dionici ceste Vinkovci-Županja, jučer, 13. studenog oko 14,20 sati, 45-godišnjakinja iz Županje, upravljala je osobnim vozilom županjskih registarskih oznaka, krećući se iz smjera Vinkovaca u smjeru Županje.
 Nakon pretjecanja teretnog vozila, a uslijed neprilagođene brzine kretanja,  pri ponovnom povratku vozilom na desnu prometnu traku, došlo je do slijetanja vozila s kolnika i udara u prometni znak, a potom i do slijetanja vozila u odvodni kanal. U prometnoj nesreći 45-godišnjakinja je teže ozlijeđena.
 

Pisane vijesti